Инструкция по использованию
Турбо Бака 12 Атм
We provide companies and institutions with legal service for business and private clients
How It Works
1
High Quality
We are a leading firm in providing value to our customers. Each member of our team has at least five years of legal experience. We love what we do.
2
Good Support
Our managers are always ready to answer your questions. You can call us during the weekends and at night. You can also visit our office for a personal consultation.
3
Individual Approach
Our company works according to the principle of individual approach to every client. This method allows us to achieve success in problems of all levels.
Инструкция по использованию
Турбо Бака 12 Атм
Крепыш на 19л
Вы заказали Бак с полной комплектацией, Крепыш на 19л что еще потребуется для производства:
Бак получили,и что дальше:
ПЕРВАЯ ЗАГРУЗКА
1. Моем бак:
- промываем фитинги на вход
- промываем фитинги на выход
2. Вода: талая или дистиллированная 14-15л
- вода должна быть очищена от любого рода информации
- вливаем в бак 8-10л воды и добавляем чайник горячей воды (так мы получаем теплую воду 28-35*)
3. Подготавливаем продукты ( овощи и фрукты, ягоды, злаки, травы) около 3-4 кг
- продукт вымачиваем, чтобы убрать парафин и любые другие нитраты
- используем диоксид хлора, соду, озонатор и т.п.
- через соковыжималку доводим продукты до состояния жмых и сок
- сок, в бак
- жмых, в сито контейнер загружаем
4. Определяемся с ферментом:
- 1л - 2л Ферментума с Таганки, или энзим, который с баком приходит
5. Мёд, сироп или Патока:
-250мл, если загружаем сладкие ягоды и фрукты
-350мл, если загружаем овощи или чеснок
- разводим с 0.5л теплой водичкой
- смешиваем с ферментом
6. До заполняем бак водой
- оставляем свободное пространство 5- 8 см до крышки
7. Закачиваем давление от 1 до 3Атм (насос или компрессор)
8. Устанавливаем термоковрик для поддержания заданной температуры.
- или приставляем бак к радиатору
9. Давление на 2-3 сутки начнёт подниматься
10. На 5-6 сутки пробуем Энзим, если сладости не осталось, разливаем давление должно подняться как минимум на 5 атм (разница между накаченным давлением и давлением перед розливом).
11. Если на 5 сутки, давление не поднялось и осталась ощутимая сладость, или чувствуется вкус бражки - Энзим, не удался.
12. Подготавливаем бутылки и моем.
13. Разливаем продукт, желательно в без кислородной среде.
14. Маркировка бутылок и ведение статистики
15.На следующие сутки выбираем 3 бутылки с наибольшим осадком( обычно это первая и последняя бутылки), и оставляем их для следующей загрузки.
Individual Approach
Our company works according to the principle of individual approach to every client. This method allows us to achieve success in problems of all levels.
Title of Your Website
Add unique and relevant details about your company. To edit the text, double-click it or use the "Content" tab in the top-left corner.
Why choose us
Provide a few reasons why people should trust you with their business
  • Reason #1
    We have a proven track record of delivering results and driving growth for businesses across various industries.
  • Reason #2
    Our experienced team of skilled professionals provides expert guidance and practical solutions.
  • Reason #3
    We are dedicated to delivering high-quality work and exceptional service, ensuring every aspect of our partnership meets your expectations.
  • Reason #4
    We believe in open and honest communication, keeping you informed and involved every step of the way, so you're always confident in our approach.
About the Сompany
Write a brief introduction and share your company's story in a few paragraphs. Talk about the people you collaborate with and what drives your passion for your work. Reflect on your core values and present the motto that defines your mission.
Form Title
Add relevant form fields to collect visitors' contact information with placeholder text for guidance, making it easy to contact you
Contact Us
Phone: +1-123-456-78
Email: hello@firm.com
Add your company address here